Morava Cup – reportáž ze závodu..

Sobota 13.4. 2019 a opět naprosto netradiční závody, které jsme uspořádaly mimo naše působiště! 
A to vše jen proto, že už se nám s Radankou prostě nechce cestovat dál, než za „humna“… 
Ve dnech 13.-14.4. se měly totiž konat kvalifikační závody pro účast na MR ČR Agility. V koncepci bylo uvedeno, že v tento termín proběhnou závody někde v Čechách a někde na Moravě.  Klubu agility ČR se ale nepodařilo sehnat pořadatele pro ten moravský  závod, a tak uspořádal jen ten jeden v Čechách a to v Trutnově. V Trutnově je sice krásně, ale je prostě tuze daleko a tak mě napadlo, že když už jsme měly ten termín rezervovaný pro agility, tak si nějaký závod uděláme „doma“. 
No a  protože je v dubnu ještě počasí velmi nestálé a v kynologické hale Zetor Brno bylo zcela výjimečně volno, tak jsme s laskavým svolením místního klubu uspořádaly závody právě tam.
Myslím, že to nakonec bylo takové komorní agilitní setkání  (počet týmů 66) a díky paní rozhodčí Karin Divišové i milý a pohodový závod! 🙂
Zakončení raportu patří opět poděkováním těm, bez kterých by to nešlo:
Ivanu Golkovi a Ivě Momirovové za zpracování výsledků akce (ještě jednou se závodníkům omlouváme za zdržení na úvod závodu – prostě nejen lidský faktor, ale i technika někdy zklame… ,   ale po vyřešení problému už vše do konce závodu šlapalo jak mělo!  )
A velké poděkování patří našim štědrým sponzorům:

Společnosti Canvit s r.o., Maloobchodní síť Brněnka s.r.o,  a  Red Box Car

Naše skvělá fotoreportérka Svaťka tentokrát nemohla dokumentovat akci, takže přikládáme jen něco málo ze stupňů vítězů, na kterých nechyběly i týmy z Ostrova!!!

A jak už jsem v úvodu naznačila, tyto závody byly opravdu „mimo plán“, a tak vás ani nebudu zvát na nějaký příští ročník.