Letní Robinsonáda 2013

Náš organizační tým měl po náročném víkendu ve Strážnici jen 5 dní na odpočinek a hned nás čekaly další závody agility – tentokrát na domácí půdě s názvem „Letní Robinsonáda 2013“. O tyto závody je již tradičně z řad závodníků velký zájem, ale chceme udržet náš standart, že závody končí brzy a tak se do startovní listiny dostane pouze 80 týmů..Parkury pro nás připravila opět rozhodčí Lenka Pánková, která už úvodním jumpingem naznačila, že tratě nebudou z těch jednodušších. Už při prohlídce tohoto parkuru mi bylo jasné, že diskvalifikací bude víc než dost. A nemýlila jsem se. V méně početné kategorii medium a large jsme se dokonce obávali o to, abychom měli doběhlé alspoň tři  týmy, kterým bychom mohly předat připravené ceny. Díky štědrému sponzoringu od společnosti Brněnka a.s. jsme se rozhodli motivovat závodníky za bezchybné běhy a pokud se jim zadařilo, mohli si vybrat buď Radlera pro sebe, nebo balík piškotů pro pesana.Big Smile Nakonec se to podařilo a ceny nám nezůstaly! Tratě pro zkoušky už nebyly tak náročné a v parkuru agility už to bylo s dobíháním parkurů až do cíle mnohem veselejší, i když v kat. LA byl pouze jeden bezchybný běh.
Ostrovanům se dařilo naprosto skvěle! Při každém vyhlašování výsledků jednotlivých běhů stál minimálně jeden z nich na stupních vítězů! V kat. MA1 obsadili dokonce všechny tři posty naši závodní nováčci: Tomáš Líčeník s Ogym, Terka Vaverová s Kenym a Sylva Dohnalíková s Tekilou – všichni tři měli svou premiéru na oficiálních závodech! Gratulace.
Vítězové si díky našim štědrým sponzorům odnášeli domů pěkné ceny. Děkujeme ještě jednou  společnosti Brněnka a.s. ( maželům Liškovým), Internetovému  Zverimexu za dobroty pro psy, Maželům Homolovým za výborná vína a Danči Zemanové za  tři fantastické dorty pro vítěze otevřených běhů agility!
Počasí bylo (jak jinak) letní a vše klapalo podle plánu zásluhou všech pomocníků a samozřejmě Ivana Golky a jeho hlavy a techniky! Big Smile V kantýně opět úřadovali naše babičky, na Ostrovanském stole opět plno dobrot, ke spokojenosti přispěl i dovoz obědů a pizzy a jako zákusek si každý mohl dát výbornou zmrzlinu pana Váňi. Victory

Děkuji všem Ostrovanům za pěkný den a mám radost, že se jim tak dařilo!!!
Fotogalerie Lucka Drápelová, Foto Hana Skolková, Foto Terka Vaverová  (Svaťka si tentokrát užívala dovolenou u moře..Big Smile)
Výsledky akce.
Martina