Dvojzkoušky agility 5.8.2023 – reportáž…

V prázdninovém chaosu jsem pořád odkládala reportáž o naší akci – dvojzkoušky agility 2023, až je najednou blíž v kalendáři k té následující a tou je Podzimní Robinsonáda, která nás čeká 9.9.
Takže aspoň ve zkratce pro „kronikářské záznamy“ ! 🙂
Bylo to dramatické, protože na celý víkend, kdy se měla akce konat, bylo podle meteorologů předpovídáno nebývalé množství dešťových srážek..
Ale protože už vím, že předpovědi jsou prostě jen předpovědi, tak jsem byla až do čtvrtečního rána klidná… Ale když i v poledne byly výstrahy před extrémním deštěm stále stejné, tak jsem se po dohodě s paní rozhodčí, naším „výpočetním střediskem“ a hlavně s provozovateli Haly Kynologů na KK Zetor, rozhodla, že zkoušky přesuneme pod jejich střechu.
Některá místa v republice byla opravdu pod vodou, ale v Brně bylo celé dopoledne klid a tak jsem měla zase uštěpačné poznámky na adresu meteorologů… Jenže pak se kolem patnácté hodiny odpolední spustil vydatný déšť a všichni přítomní byli rádi, že se měli kde schovat.

Tímto bych chtěla moc poděkovat za azyl právě Kynologickému klubu Zetor a nejvíc Marušce Kotlínové, která se postarala o provoz kantýny a přípravu na akci!
Také děkuji všem závodníkům, že neměli se změnou konání závodu na posledních chvíli problém!
Problém měla trochu paní rozhodčí Lenka Pánková, protože měla parkury připravené na jiné rozměry, ale poradila si s tím a opět velké díky i pro ni! 🙂

Pro naše výpočetní středisko ve složení Ivan Golka, Vlaďka Homolová a Jiřka Sáňková to byla spíše změna k lepšímu, protože pod střechou vás počasí prostě nepřekvapí… 🙂 Děkuji vám moc – vše fungovalo na jedničku!

A velké poděkování patří našemu sponzorovi společnosti Calibra, která pro všechny zúčastněné týmy a výherce jednotlivých běhů dodala ceny!
Moc si toho vážíme!

A na závěr: Ostrovani moji milí! Díky, že pomáháte vždy, když je třeba!!!!!

Fotogalerie téměř nulová, protože mi prostě chybí Svaťka a tak to tak nějak „šudlím“ na mobil…. 🙁