Juniorky nezaváhaly…

Díky Covidu byla letošní venkovní závodní sezóna agility velmi omezená. Nicméně se i v těchto omezených podmínkách uskutečnily dva vrcholy českého agility a to Mistrovství republiky agility pro děti a mládež a Mistrovství republiky Agility.
Účast na obou akcích z řad Ostrovanů byla hojná, což je pro mě samozřejmě velmi potěšující. 🙂
A velkou radost mi letos udělaly hlavně naše juniorky, protože když se můžete chlubit mistryněmi, tak je to prostě to nejlepší, co může být!!!
Letos se s kategorií juniorů rozloučila Tereza Vaverková ve velkém stylu:
S border collií Trixie (majitel Jan Trávníček) dovezla domů titul Mistra Republiky v kat. large jednotlivců, se svou teriérkou Bony titul Mistra Republiky v kat. XS+S družstva a ve stejné kategorii i titul 2. vicemistra se svou šeltičkou Holly. A na podobné vlně jela i Lucka Frimmelová, která dovezla titul prvního vicemistra v kategorii medium se svým pudlem Tazíkem a k tomu i titul prvního vicemistra v kategorii small s parsonkou Fany (majitelka mamka Hanka Frimmelová :-)) No a protože byla v kategorii small ve stejném družstvu jako Terezka, tak má i mistrovský titul s pudličkou Angie (majitelka její sestra Alena Frimmelová 🙂 ) a titul 2.vicemistra s Fanynkou.
Terka i Lucka jsou v kategorii mládeže už „matadorky“, ale letos se poprvé tohoto mistrovství zúčastnily i Klára Janoušková se svou bíglicí Sofi a Nicoll Palečková se svým křížencem Dastym.
A Klára se Sofií získaly se svým družstvem také titul prvního vicemistra v kategorii medium!
Nicoll s Dastíkem sice nezískali žádný titul, ale určitě získali spoustu zkušeností a zážitků, které zúročí v příštích letech. 🙂
Ještě jednou všem blahopřeji!!!! 🙂
výsledky akce

No a co se týká té „dospělé“ republiky… 🙂 účast Ostrovanů hojná, ale prostě to tentokrát na tituly nebylo. 🙂 No a co??? 🙂 Hlavně že to baví lidi i psy! (a feny samozřejmě taky!!!! 🙂 )
výsledky akce

Přeji všem hodně zdraví a vitality do dalších dní!

Zleva Bony, Holly a Trixie
Zleva Tazík, Fany a Angie
Zleva Terka Vaverková, Lucka Frimmelová, Klára Janáková a Nicoll Palečková