Letní Robinsonáda 2020 -reportáž…

Termín závodu Letní Robinsonáda jsme bohužel kvůli „Corona krizi“ museli posunout z května na červen a na narychlo vybraný termín už se nám nepodařilo zaplnit startovní listinu….
Spousta nejen domácích závodníků, kteří mají tyto naše závody v oblibě, už měly naplánované jiné akce, nebo dovolenou. O postup do finále se tak soutěžilo v kat. small v počtu 20 týmů, v kat. medium v 16-ti a nejpočetnější byla kak. large – 25 týmů. V každé kategorii se do finále dostali domácí Ostrované a v každé kategorii také někdo z nich uspěl a odnesl si finanční odměnu! (v kategorii medium obsadili stupně vítězů dokonce pouze Ostrované!!! 🙂
Počasí bylo jako vždy na této akci „víc jak letní“ a tak si někteří na konci závodního dne stěžovali na spálenou kůži. 🙂
Pan rozhodčí Karel Havlíček posuzoval u nás na Ostrově závody poprvé a pořádně nás po svých parkurech proběhal.
Nálada byla výborná, kulajda a zázvorovka (mimo jiné pochutiny :-)) od Olgy Vaverkové skvělé, výpočetní středisko šlapalo bez zádrhelů, pomocníci byli bdělí a ochotní a sponzoři cen více než štědří a tak doufáme, že všichni byli stejně spokojení, jak my pořadatelé.
Děkujeme všem za účast!
Velké poděkování patří sponzorům akce: maloobchodní síti Brněnka (manželům Liškovým), manželům Homolovým a společnosti Canvit!!!!

Foto z akce od Svaťka Lišková
Výsledky najdete na KAČR info!