Oldies Párty na Šelepce – reportáž..

dsc_0074V sobotu 21.11. jsme se po roce opět sešli na Šelepce na Ostrovanské taneční oldies párty – téma pro letošní rok bylo: černobílá-kníratá! A hosté opět nezklamali a toto téma rozvinuli ve svých outfitech k dokonalosti! Exciting

Někteří pánové si „bíbra“ pěstovali kvůli této akci i několik týdnů,  jeden náš kamarád dokonce po několika dlouhých letech oholil plnovous a nechal jen knírek! ( Taková obětavost mě opravdu dojímá! Grimace ) Vidět byly kníry všech tvarů i velikostí – pravé i umělé!
Dámská společnost ovšem také nezůstala pozadu a kníry si namalovala, nebo nalepila! A ty nejodvážnější jely ve svém kostýmu na Šelepku i MHD – např. Jiřinka, nebo Katka. Výroba kostýmů zabrala někomu i několik hodin – tak třeba kostičky na šachovnici malovaly holky ručně Exciting!!! Ladilo se do nejmenších detailů: nehty, náušnice, botky…Fantastické kostýmy měly naše „Černé vdovy“! Náš kamarád Mára neváhal přibalit i dres hokejového sudího a kolečkové brusle.. Ha Ha  No prostě bomba!

Klub Šelepka je od letošního léta v novém hávu a naše společnost do ní prostě skvěle zapadla!!! 🙂
A parádní prostředí doplnil i báječný DJ Libor, který pouštěl taneční muziku a vyhověl snad všem přáním, kteří si hosté vymysleli.
Díky našim báječným sponzorům jsme mohli slosovat vstupenky a ocenit i nejlepší kostýmové kreace (i když pro mě byli jako vždy nejlepší všichni, kdo přišli Victory ). Tímto opravdu moc děkuji společnosti Brněnka –maloobchodní síť  a tím manželům Liškovým, manželům Homolovým, společnosti Valmont s.r.o. a Radku Janíčkovi , firmě Jasyko, Klubu Šelepka a také našemu kamarádovi Martinu Špačkovi, mojí mamince! Victory. Do tomboly nám přispěli  svými dary i někteří naši hosté – tímto ještě jednou moc děkujeme! Girl
Za domluvu celého večírku s vedením Šelepky děkujeme Vlaďce Homolové a také za její velkou pomoc při jeho organizaci!!!!!
No a poslední poděkování patří samozřejmě Radance a Dudynovi!
Doufám, že se všichni bavili a že si to za rok zase zopakujeme! Big Smile
Celá fotogalerie od Svaťky Liškové -díky Ti!
Martina