Chlubeníčko…

Chlubit se nemá, ale když to těm Ostrovanům jde na všech frontách, tak to prostě musí být! Victory….
Tak první úspěch hlásíme opět z kurzů „Přípravy psa na výstavu“:
Na speciální výstavě špiců získal creme-sable pejsek CHERT Arpel Bohemia, majitelky paní Šárky Beranové, ocenění výborný 1, CAJC. Gratulujeme majitelce i Hance Frimmelové, která je na výstavu po pouhých 4 lekcích kurzu perfektně připravila!
chert_arpel_bohemia1chert_arpel_bohemia2

Druhý úspěch je z pole agilitního!
Na Mistrovství republiky plemen belgický ovčák, šeltie, pudl, kokršpaněl, yorkshire terrier a malý kontinentální španěl (3.-4.5.2014), získaly naše týmy v soutěži pudlů tituly první vícemistryně – Hanka Šebestová a střední pudlice Agnes Ineskas, a druhé vícemistryně – Jana Kopřivová a střední pudl Denny! Opět velká gratulace!!! Škoda, že to nevyšlo i třetí Ostrovance Terce Vaverové s jejím pudlem Quency Boy Braunkönigin, ale budeme doufat, že se jí bude dařit na kvalifikačních závodech české juniorské reprezentace a budeme jí moct fandit na Evropském šampionátu dětí a juniorů..
pudlipudli1

Třetí úspěch se tak úplně netýká náplně výcviku a tréninků naší školy, ale jednalo se o akci se psy a všechny tři účatnice jsou Ostrovanky!
Dogtrekking Jednooký Vlk na Vysočině – první místo v kat. žen Dagmar Vršková a její border terrierka Bora Bora Rychlá Tlapka! Trasa 39 km a čas 6:25 hodin!
Treku se také zúčastnila a dokončila Eva Sáňková s border collií Pilli a Majka Juřičková se stafordicí Reyou. Holky gratulujeme – (já bych umřela po 15 km chůze)
dogtrek1dogtrekdogtrek2

Martina