Podzimní Robinsonáda 2012

dsc_0658V sobotu 16.9.2012 se uskutečnil další z oficiálních závodů agility na „Ostrově“. Hned na začátku této malé reportáže poděkuji sponzorům této akce: společnosti Brněnka a manželům Liškovým, kteří pro vítěze tradičně dodávají spoustu dobrot! Už podruhé nám daroval skvělé pamlsky a hračky pro psy od firmy Nobby Internetový zverimex-www.zvireci-potrby.cz (podívejte se na jejich stránky, určitě vás něco z jejich nabídky zaujme!). Také nás nezklamali manželé Homolovi a vítězové jednotlivých kategorií si od nich domů odváželi vynikající moravská vína a přispěla i firma Doppelmayr a její zástupkyně Lea Klimešová! Všem opravdu moc děkujeme!Tentokrát to byly závody s  rekordním počtem 90 týmů! Samozřejmě nás těší, že je o naše závody takový zájem, ale zároveň se mi potvrdilo to, že počet účastníků musíme opravdu omezovat na 80 týmů! A to proto, že z půlky cvičiště je už parkoviště a při povoleném počtu 100 týmů na závod bychom těžko hledali východ ze cvičáku.Frown Také jsme závody končili až v 17.00 a na to také nejsme zvyklí.Wink Takže na příštích závodech bude nekompromisně platit stop stav na 80-ti ! Jinak to ale opět byly povedené závody. Počasí sice teplotně připomínalo apríl – chvíli zima, chvíli horko, ale nepršelo a to je důležité. Tratě stavěla opět Lenka Pánková, která zrovna slavila svoje narozeniny. Doufáme, že jsme jí její narozeninový den našemi výkony neskazili!Smile  Ostrovanům se dařilo hlavně ve zkouškách – v otevřených bězích už to  tak slavné nebylo. Ale musíme dát šanci i „přespolním“, aby k nám jezdili i nadále!Smile
Děkuji všem pomocníkům z Ostrova  za perfektní průběh závodů, Ivanu Golkovi a tetě Momo za zpracování výsledků, Dudynovi za obstarání obědů pro všechny hladové, kuchařkám za dobroty na Ostrovanském stole a všem závodníkům za účast.
Budeme se těšit na příští rok. Smile Zimní přestávku využijeme k úpravě zónových překážek, abychom mohli i nadále pořádat oficiální závody podle platného soutěžního řádu.

Martina

Výsledky
Celý den vláčela na krku svůj fotoaparát Svaťka Lišková – díky za její foto!
Další foto od Lucie Drápelové.