Jarní Hodonínská Tlapka – závody agility 14.4.2012

dsc_0231Další (velmi početná) ostrovanská výprava dorazila 14.4 do Hodonína na tzv. Jarní Hodonínskou tlapku. Při těchto závodech agility proběhlo i mistrovství chodských psů, ale protože na Ostrově žádný „choďák“ netrénuje, tak jsme se o mistrovský titul nemohli ucházet. 🙂
Když píši početná,tak myslím 15 lidí a 17 psů !!! Jmenovitě ve small Andrea s Amy, Dana Zemanová s Ajšou a Angi, Staňka s Dustym,Lucka a Sáša,Alenka a Zumi a Martina s půjčenou Grejskou.
V mediu jsme měli duo Šebestovic:  Janu a Hanku a jeden z nejnovější ostrovanských agi-týmů: Janu s Dennym.
Za large běhali- Hanka a Dante,Darja a Fido,Evžen a Áron,Pavla s Browny,Jiřinka s Kairem,Martina a Keska a já s CD.
Jako doprovod a fotograf s námi jela Svaťka a to stále ještě není vše, protože výsledky, časomíru a ozvučení závodu obstarával Ivan Golka za pomoci tety Momo. Prostě nás tam bylo opravdu hodně! 🙂
Předpověď na víkend nebyla vůbec příznivá, ale nakonec jen hodně silně foukalo, ale déšť se nám naštěstí vyhnul.
Rozhodčí Lenka Pánková zaručovala kromě fajn parkurů i rychlý chod závodů. K výkonům musím říct,že ostrovanům se nadmíru dařilo takže při vyhlášení výsledků se (až na maličké vyjímky)  stále křičelo OSTROOOV.
Dvě události pokazily tu skvělou náladu: Pavle nebylo od ráno moc dobře a nakonec večer skončila na pohotovosti, kde jí řekli, že má hnisavou angínu. 🙁  No a Jiřce při posledním běhu zřejmě  opět praskl sval v lýtku (před dvěma lety se jí to stalo na tréninku),takže si asi opět pár týdnů nezaběhá 🙂 ..Tak holkám přejeme brzké uzdravení !!!
A těšíme se na další fajn závody 🙂
Radana

výsledky závodu, foto Svaťka Lišková, foto Michal Pivka, videa

[slideshow id=16]